dimarts, 2 de desembre del 2014

Programació de Nadal

Hola famílies!

Com bé tots sabeu, hem iniciat aquesta setmana una nova unitat de programació: el Nadal. I és que és evident que ja es comença a respirar en l'ambient i a l'escola el celebrem d'una manera molt i molt especial. 
Al llarg d'aquest mes farem tot un seguit d'activitats que fomentaran l'aprenentatge i la descoberta dels elements més típics i característics d'aquest festa tradicional. Per això us hem demanat tot un seguit de materials per a dur a terme activitats d'experimentació i manipulació. I també per a fer alguns tallers de manualitats relacionades amb el Nadal. Confeccionarem algun detallet que els infants s'enduran a casa, coneixerem un dels personatges més emblemàtics per excel·lència d'aquesta festa: el Caga Tió, i rebrem la visita del nostre particular patge real, al qual li farem entrega de la nostra carta de Reis (joguines per a l'escola).
L'últim dia d'escola abans de marxar de vacances, el dia 23 de Desembre, durant el matí farem Cagar el Tió, tal i com marca la tradició, i a la tarda, tenim preparada una petita festeta amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola (ja us donarem informació més concreta de la festa unes setmanes abans).
A mòde de reflexió...
Fomentem el respecte a les nostres festes per tal que perdurin i no desapareguin. Fem partíceps als infants d'una de les festes més esperades de l'any, i s'impregnin dels valors veritables del Nadal. 


Aplaçament sessió de Cafè Tertúlia

Benvolgudes famílies,

Us informem que la sessió de Cafè Tertúlia programada per demà, dia 3 de desembre, serà aplaçada pel proper dimarts, dia 9 de Desembre a les 16 hores.
Us recordem que tots aquells qui volgueu participar en aquest espai, ho heu de comunicar amb antehelació a la direcció del centre.

Moltes gràcies, i disculpeu les molèsties.

Menús Desembre

Benvolgudes famílies!

Aquí us pengem els menús del menjador d'aquest mes de Desembre!