dimecres, 22 d’abril del 2015

Sant Jordi, el drac i la princesa arriben a les escoles bressol de Sant Andreu

Sant Jordi, el drac i la princesa arriben a les escoles bressol de Sant Andreu

Intercanvi Cultural Casal dels Avis- Escoles Bressols Municipals

Bona tarda, famílies!

Avui hem realitzat les primeres jornades d'intercanvi culturals entre les 3 escoles bressols municipals i el Casal dels Avis d'aquí Sant Andreu de la Barca. Ha estat una experiència molt positiva i estem segures que mantindrem aquest intercanvi durants els propers anys.
Informar-vos que la jornada festiva d'avui, en motiu de la Diada de Sant Jordi, ha estat gravada per Sant Andreu Televisió, i serà retransmesa per la mateixa televisió a partir d'aquesta mateixa tarda. Estem impacients per veure quin n'ha estat el resultat...!

Agraïm la col·laboració dels quatre avis que avui ens han representat la llegenda de Sant Jordi, a Casa Pedemonte per acollir-nos en la seva escola, i fem també menció de la presència del Sr. Enric Llorca, alcalde del municipi, els regidors, el Sr. Francesc Delgado i la Sra. Amelia Arroyo, i la Sra. Miriam Ceba (Tècnica d'ensenyament) per donar suport a aquest acte.

Moltes gràcies a tots per a fer possible aquest dia!
















Visita al Teatre Núria Espert: Espectacle de Titelles

Aquest passat dimarts, vam anar d'excursió al Teatre Núria Espert amb els grups de 2-3 anys (Somriures i Abraçades), a veure un espectacle de petit format de titelles de drap: La llegenda de Sant Jordi.
L'espectacle estava patrocinat i organitzat per la regidoria de cultura i ensenyament de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, que ens van facilitar l'espai i l'espectacle. Des del Trenet els volem agraïr la iniciativa, ja que ens van donar la possibilitat de participar en una activitat cultural, en aquest cas, en relació a la Diada de Sant Jordi d'enguany. Moltíssimes gràcies!

A continuació us deixem un petit recull de les imatges que resumeixen l'activitat d'ahir...