divendres, 28 de març del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem fet una nova sessió de música: hem intentat fer audició del fragment de la Primavera de Vivaldi, tot veient i observant imatges de la primavera. Ooooooooooooh, què boniques les floretes de colors, i els ocellets volant pel cel, i les papallones i les abelles damunt les flors, i els arbres florits,..
Després de fer l'audició hem cantat algunes cançons de la Primavera: En el prat florit, Els ocells han arribat, Et diré un secret molt fi, Marieta vola vola, etc.
Aquest cap de setmana s'emporta el llibre viatger i en Patufet a casa seva... la Lucia!!! Que us ho passeu molt bé!

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Han vingut els papes de l'Esther a fer una activitat/ taller amb tots nosaltres: hem decorat galetes i ens les hem menjat! Mmmmmmmmmmmmm... boníssim. Ens hem arremangat les manigues i hem tastat un munt d'elements per a decorar les galetes: crema de xocolata, confits de xocolata, confits de colors, lacasitos, ... Mare meva, hem acabat de xocolata i de confits per tot arreu, però ens ho hem passat molt bé! I a la tarda... taller de bisuteria amb els papes del Daniel, amb pasta de macarró i fil, dissenyarem unes joies precioses!
Aquest cap de setmana s'emporta a casa el llibre viatger i els músics de Bremen... La Leire!

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem fet una sessió d'experimentació amb fang! Hem tocat aquest nou material, i l'hem manipulat fins a fer muntanyetes. Després cadascú de nosaltres ha estampat la seva maneta a sobre el fang, fins que hem vist com quedava la silueta de la nostra mà marcada. Ens ha agradat molt. Sobretot notar el fred que estava el fang!
Aquest cap de setmana s'emporta a casa seva la Capsa viatgera... el Leo, i serà el protagonista de la setmana la setmana vinent!


Avui si que hem pogut sortir al pati tots junts, i hem estat una bona estona... i després..., hem anat a treure-li una cama a la Vella Quaresma com cada divendres. Ja n'hi queden menys per a què pugui tornar a caminar! Li ha tocat la cama a la Miren, de la classe dels Músics!
Sabeu quina cançó li cantem a la Vella Quaresma?

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Llenties ofegades, salsitxes amb tomàquet, xampinyons, i de postres ( avui, flam). Mmmmmmmmmmmmm, boníssim!

I per berenar...

Llet amb galetes

Molt Bon cap de setmana a tothom!