dilluns, 6 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem intentat fer una petita sessió molt bàsica de psicomotricitat: hem conegut diferents parts del nostre cos a través del tacte.

Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem conegut a una nova companya, l'Esther, que avui  ha estat el seu primer dia d'escola. I ens hem presentat per fer-li una acollida una mica més càlida. Després hem explicat el conte de la Castanyera i hem cantat algunes cançonetes relacionades amb la tardor; ens ho hem passat molt bé!

Avui a l'aula dels Somriures...

Hem fet joc de safates. Tot el grup sencer ens hem dividit per taules i cada grup de taula ha jugat lliurement al joc amb les diferents safates.
El joc de safates no és més que un joc d'experimentació amb material com: farina, sucre, sal, llenties, arròs, cigrons, mongetes. Es deixa a l'abast dels infants diferents safates i utensilis per a fer trasvàs dels materials seleccionats (com per exemple, coladors, embuts, culleres, etc.). El material d'avui per a fer joc de safates ha estat la farina i els cigrons.
Cada infant ha investigat lliurement les diferents possibilitats que li permetien els objectes i materials deixats al seu abast. És una manera de fomentar i desenvolupar la capcitat lògico-matemàtica. 

Podeu entendre una mica més el joc de safates a través d'aquestes imatges a mòde d'exemple...












Avui per dinar...

Hem menjat arròs a la cassola, seitons a l'andalusa, i de postres, pera.




I per berenar...

Iogurt de sabors amb galetes