dimecres, 21 de maig del 2014

Guia de primers auxilis (creu Roja)

Hola Famílies! Aquí us deixo amb una bona guia de primers auxilis feta per la Creu Roja. Per al vostre interès, exemplifica molt bé amb escenes concretes com actuar en casos de diferents emergències tant en adults com en infants o lactants.



Baby Einstein - Baby Mac Donald - Un dia a la granja

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, Famílies!

Avui hem pintat un mural amb pintura de color marró on hi enganxarem dibuixos i imatges de diferents animals de la granja: la vaca, l'ovella, el conill, el porquet, etc. Excepte algun petit que no ha volgut pintar, la  resta, ens ho hem passat molt bé. ;)







A l'aula dels Músics de Bremen...

Hem fet experimentació amb l'aliment que prové de les gallines: l'ou. Hem ensenyat què és un ou, l'hem obert, l'hem batut, i després hem tastat els ous durs. Ens ho hem passat molt bé i ens ha agradat molt! Ja us ensenyarem les fotos que hem fet. ;)

A l'aula de la Caputxeta Vermella...

Hem fet sessió de música amb l'Elisabet. Avui hem cantat diferents cançons d'alguns animals de granja: La granja d'en Ramon, Clop, clip, clop fa el meu cavall negre, A la granja d'en Jepet,
Ens han agradat molt totes les cançons, podeu seguir practicant-les a casa. ;)

Avui per dinar...

Hem menjat: mongeta tendre amb patata bullida, croquetes de bacallà amb amanida de tomàquet i pastanaga ratllada i, de postres... pera.




I per berenar...

Plàtan amb galetes