dimecres, 28 de gener de 2015

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Bona tarda, famílies!

A l'aula de les Abraçades aquesta setmana la protagonista és... L'aina!!!Avui ha vingut la seva mare, l'Olga a l'aula i ens ha explicat el Conte de la Caputxeta Vermella. Ens ha agradat molt!

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

A l'aula dels Somriures, aquesta setmana la seva protagonista és ....la Iris


Avui han vingut a l'aula la manoli i el David, els papes de la Iris a fer-nos una activitat molt divertida: hem fet una pasta de modelar amb farina, aigua i sal. I un cop feta la pasta, el papa de la Iris ens ha ajudat a fer una rodona amb un motlle. Lliurement, cada infant hi ha enganxat a la rodona pasta i llenties i hem intentat dibuixar una cara ben somrient!!! Quan s'assequi la pasta ens l'endurem a casa.

Gràcies Manoli i David per venir a compartir aquesta tarda amb nosaltres! Ens ho hem passat molt bé, i a la Iris li ha agradat molt.Experimentem amb el so del metall i el cristall

Bon dia, Famílies!

Avui a l'aula dels Petons hem experimentat amb el so de diferents objectes de metall i de cristall d'ús quotidià. I ens hem divertit molt, escoltant i provant el so que feien els diferents objectes picant amb culleres.