divendres, 9 de maig del 2014

Activitats amb famílies!

El passat dimarts, 22 d'Abril el papa i la mama de la Ona de la classe dels Músics de Bremen van venir a l'escola a fer-nos una activitat molt original! Ens van ensenyar a fer una pòsima màgica amb espaguetis de colors per a fer aparèixer la princesa de Sant Jordi. Apaaaaa! i... màgia! Després de remenar i remenar els espaguetis disn una olla, va aparèixer la princesa!














Activitat de la Diada de Sant Jordi

Hola Famílies!

Com tots bé ja sabeu, el passat dimecres, 23 d'Abril vam celebrar a l'escola la nostra particular Diada de Sant Jordi. Com? Doncs a través de la narració de la llegenda a càrrec d'un duet musical, el Joan i la Laura, que ens van venir a oferir un espectacle de petit format, amb titelles i violí. Tot plegat, va resultar molt interessant, i els nens i les nenes es van convertir en petits violinistes per un dia!
Aquí teniu un recull d'algunes de les imatges d'aquest dia:















Baby Einstein World Animal Adventure Puppet Shows

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Avui l'Elisabet ens ha dut un conillet a la classe. Apa! quina sorpresa més agradable que hem tingut! L'hem observat, tocat i perseguit. Ha estat molt divertit. I li hem cantat la cançó del conillet.

Més valen unes imatges que mil paraules...















Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Ha vingut la Tati a fer-nos una nova classe d'anglès. En la sessió d'avui hem conegut els " jungle animals". Els animals de la selva. Hem après quin era el nom de cada animal en anglès i hem cantat algunes cançons. Ha estat molt divertit!
https://www.youtube.com/watch?v=GoSq-yZcJ-4
Us recomenem visioneu amb els vostres fills el video de la col·lecció Baby Einstein sobre animals de la selva.
;)

Avui a l'aula de La Caputxeta vermella...

Hem anat a l'aula de racons de joc, i ens ho hem passat molt bé jugant lliurement a cadascún dels racons.



Avui per dinar...

Hem menjat fideuà i hamburguesa a la planxa amb patates xips. I de postres... flam de vainilla. Mmmmmm, boníssim! Mireu quina pinta:




I per berenar...

Llet amb galetes

Bon cap de Setmana!