divendres, 11 d’abril del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem jugat amb el racó de la cuineta: amb platets, culleretes, gots, olles, pots, etc. Hem jugat a fer menjars i a donar menjar. Ha estat molt divertit. Alguns dels infants ja estan iniciant el joc simbòlic! què grans ens estem fent!

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

En un ambient relaxat, ens hem assegut al matalàs i hem explicat la llegenda de Sant Jordi a través d'unes imatges. Els infants han conegut els diferents personatges que formen part del relat de la història: la princesa, el rei, Sant Jordi i el Drac.


Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Avui hem fet una sessió d'experimentació amb xocolata desfeta! Apa! quina experiència més dolça i divertida. Hem posat xocolata sobre un paper d'embalar al terra i amb el cos tots nús hem tocat, llepat, tastat, i pintat amb la xocolata. Hem quedat de xocolata bruts fins dalt del coll. Jajajajaja...

Avui, com cada divendres, li hem anat a treure una cama a la Vella Quaresma, avui ja la última cama. La Vella Quaresma ja s'ha quedat només amb dues cames i ja se n'ha d'anar. Al igual que nosaltres, que marxem uns quants dies de vacances de Setmana Santa!
Recordeu que tornem el dia 22 d'Abril!

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Fideuà i hamburguesa de pollastre a la planxa amb patates xips. I de postres...flam de vainilla! Mmmmmmmm, deliciós!

I per berenar...

Llet amb galetes!

Molt bona Setmana Santa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada