dimecres, 14 de maig del 2014

Sortida a la Granja

SORTIDA A LA GRANJA CAN PI DE LA SERRA CURS 2013-2014

Benvolgudes famílies, tal i com ja us vam comunicar fa unes setmanes, aquest proper mes de Juny tenim programada una sortida a la Granja de Can Pi de la Serra, ubicada a Castellbisbal, com a cloenda de la Unitat de Programació dels animals. Us fem extensiva tota la informació referent a la sortida  i al pagament d’aquesta:
1.       Marxarem de l’escola el dia 11 de Juny a les 9.30 hores, aproximadament. Procureu ser molt puntuals aquest dia i realitzeu l’entrada dels vostres fills/es abans de les 9.00 hores.
2.       La visita a la Granja serà de les 10 del matí fins les 15 hores: allí hi realitzarem tot un seguit d’activitats guiades per monitors que ens proporciona la mateixa Granja - Escola. Algunes de les activitats que hi farem seran: visitar  la Granja en carro, alguns tallers relacionats amb els aliments que provenen d’animals, conèixer de ben a prop els diferents animals que hi viuen, i donar-los de menjar. Què emocionant serà!!!
3.       Ens quedarem a dinar a la mateixa granja: tenen un espai adequat per a poder dinar tranquil·lament, amb una zona d’esbarjo delimitada i tancada.
4.       Tornarem a l’escola sobre les 15.45 hores aproximadament. Tenint en compte que aquest dia haurà estat ple d’emocions pels vostres fills/es i segurament estaran molt cansats us recomanem que, en la mesura del que us sigui possible vingueu a recollir els infants més d’hora. Si no és així, no patiu que l’escola oferirà els serveis habituals i tancarà a la mateixa hora de sempre.
5.       Els alumnes que no fan ús del servei de menjador fix, poden dur el menjar de casa dins una carmanyola, o bé contractar-lo al servei de càtering de l’escola amb el seu preu habitual. El menjar del càtering consistirà en un petit pícnic (dos petits entrepans de pernil dolç i formatge, bossa de patates chips, ampolla d’aigua, peça de fruita, brik de suc i galetes)
6.       Preu total sortida: La visita a la Granja són 11 euros, i el transport amb autobús  un mínim preu de  7’50 euros. (el preu final de l’autobús el podrem tancar quan sapiguem segur el nombre d’infants que confirmeu la sortida)
Inicialment, compteu que el preu total de la sortida, sense comptar el dinar dels esporàdics, és de 18,50 euros. ( Quantitat que es passarà en el proper rebut del mes de Juny)

7.       Uns dies abans de la sortida ja us especificarem quin material caldrà que dugui cada infant aquest dia a dins la motxilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada