divendres, 25 de juliol del 2014

Organització del procés d'adaptació. Setembre 2014

Benvolgudes famílies!

Tal i com ja us vam explicar a la reunió d'aquest passat dimecres, 23 de Juliol, la organització dels dies d'adaptació per a l'inici del curs vinent, es distribuïrà de la següent manera:

·         Durant els primers dies (2 i 3) de setembre cada tutora mantindrà una entrevista individual amb cada família a l’escola per parlar principalment de l'infant, així com de les seves necessitats, dels seus hàbits, del moment evolutiu en què es troba, etc. En aquesta entrevista estarà present el vostre fill o filla que tindrà l'oportunitat de jugar i conèixer la classe i la seva educadora. En la reunió general d’aquest mes de Juliol se us concretarà el dia i l’hora de l’entrevista.
·         L’entrada i estada dels infants a l'escola Bressol s’ha de fer de manera progressiva. Així doncs, complint amb el calendari establert per al proper curs s’estableixen 4 dies d’adaptació per a tots els infants, tan nous com antics. Aquests dies s’organitzaran de la següent manera:
Dia 4 de Setembre: els infants vindran 1 hora a l’escola acompanyats d’un familiar ( és convenient que sigui el pare o la mare). Per fer el primer contacte més positiu s’organitzaran 2 torns: el primer de 9.30 a 10.30 hores i l’altre de 11 a 12 hores.
Dia 5 de Setembre: els infants es quedaran 1 hora i quart, aproximadament. Aquest cop els familiars adults els acompanyareu fins la porta de l’aula i us acomiadareu de l’infant. Es respectaran els mateixos grups establerts pel primer dia. L’horari dels torns serà: el primer, de 9 a 10.15 hores (deixarem 15 minuts de marge perquè marxin esglaonadament els infants del 1r torn i entrin els infants del 2n torn), i el segon serà de 10.30 a 11.45 hores.
Dia 9 de Setembre: tots els infants es podran quedar a l’escola 2 hores, de 9 a 11 hores. L’entrada dels infants a l’aula es farà des de les 9 fins les 9.30 hores (us preguem feu l’entrada esglaonada perquè no coincideixi l’entrada de tots els infants a la mateixa hora, per això us deixarem un marge de mitja hora per fer l’entrada).
Dia 10 de Setembre: Augmentarem una horeta més al matí, de manera que aquest dia ja es podrà fer l’horari complet de matí, de 9 a 12 hores.
Dia 12 de setembre: A partir d’aquest dia ja es podrà fer l’horari habitual de l’infant amb la totalitat dels serveis disponibles (acollides i menjador).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada