dijous, 25 de setembre del 2014

La Tardor a l'Escola

Benvolgudes famílies!

Al llarg de tot els mes d'Octubre a l'escola hi treballarem aquest fenòmen tan fantàstic al qual ja ens hem començat a endinsar: LA TARDOR.


A dins de cada aula ja hi hem organitzat un Racó dedicat a aquesta estació de l'any. Al llarg d'aquestes setmanes cada dia n'anirem parlant una mica amb els infants: parlem sobre els fruits de la tardor, els elements que podem trobar al bosc, el fenòmen de les fulles que cauen dels arbres...Cantarem cançons de la tardor com: el bolet petitó, l'esquirol, el cargol treu banyes, la pluja, ja ha arribat la tardor, m'agrada la tardor, la castanyera, etc. entre d'altres.

Un dels objectius que ens proposem en cada unitat de programació que iniciem és: apropar l'infant al seu entorn més immediat, així com, descobrir les qualitats i característiques dels elements natural propis de cada estació de l'any. En aquest cas, al llarg d'aquestes setmanes intentarem conèixer més a fons i descobrir noves característiques dels elements naturals del nostre entorn.

Per això, tots aquells que vulgueu podeu anar duent elements i cosetes relacionades amb la tardor: fulles seques, pinyes dels arbres, etc.

Experimentarem amb diferents fruits i fruites (Aula Abraçades i Aula Somriures), per això cada infant haurà de dur abans del proper 14 d'Octubre:

- 1 o 2 llimones, 1 taronja i 1 magrana

Els més petits ( Aula Petons) experimentaran amb farinetes de cereals, per això ens haurà de dur cada infant 1 bosseta de farientes de cereals abans del proper 7 d'Octubre.

A finals del mes d'Octubre celebrarem la Festa de la Castanyada, i farem panellets!!! Què divertit serà!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada