divendres, 17 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem fet sessió d'experimentació amb farientes. Ha estat molt divertit. Alguns petits no han volgut experimentar amb el cos i s'han quedat observant, d'altres s'han atrevit i han gaudit amb les diferents sensacions que els ha produït experimentar amb el cos un element tant dolç com les farinetes de cereals.









Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet sessió d'anglès amb la Tati. Avui hem continuat coneixent i aprenent les paraules que ens ensenya la tati i els nostres titelles relacionades amb la tardor. Hem cantat les nostres cançonetes i hem identificat algunes imatges d'elements de la tardor.


Avui a l'aula dels Somriures...

Hem fet sessió de música amb l'Elisabet. Ens ha dut la capsa de música i a dins hi havia un instrument músical. Avui hem conegut el Sr. Violí! Un instrument de corda fantàstic. I arrel de conèixer al Sr. Violí, hem conegut també al Sr. Antonio Vivaldi. Gran compositor i autor de les Quatre estacions. Lligant l'audició amb l'explicació hem escolatat atentament el fragment de La Tardor, i hem realitzat un petit viatge musical en el que ens hem imaginat que estavem en un magnífic bosc ple de fulles seques i elements de la tardor.

Avui per dinar...

Hem menjat puré de verdures, pollastre arrebossat amb tomàquet amanit i de postres, iogurt natural.





El menú d'hipercolesterolemia d'avui ha estat...

Arròs amb verduretes (pastanaga i carbassó), passat per la paella, i pollastre a la planxa amb amanida d'enciam. I de postres Iogurt natural desnatat.



I pels triturats, avui...

Triturat de verdura amb pollastre, i iogurt natural de postres

Per berenar...

Hem menjat macedònia de fruita amb bastonets de pa


QUE TINGUEU UN BON CAP DE SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada