dimecres, 26 de març del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem muntat el mural de la família a dins l'aula. En un racó de l'aula hi hem penjat totes les fotografies de cadascuna de les famílies. Apa...quina reacció han tingut els petits en veure els seus papes i les seves mames penjats a la paret de la classe! A alguns els ha agradat molt i s'han posat contents...d'altres....no tant. Hi ha hagut algun petit que ha plorat de la pena de veure la mama i el papa, i no marxaven del costat de la fotografia! Esperem s'hi vagin acostumant...

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Hem fet una sessió molt divertida de psicomotricitat amb llanternes. Ens ha agradat molt seguir les llums, amunt i a baix, saltavem i ens ajupiem...

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem fet una sessió d'expressió corporal amb música clàssica: La primavera de Vivaldi, i hem cantat algunes cançonetes que fan referència a la primavera. Hem parat molta atenció i hem escoltat amb les orelles ben obertes!
https://www.youtube.com/watch?v=KzwnY8ejk2w

Com cada dia, a mig matí hem sortit al pati. Avui feia força fresqueta però tot i així hem passat una estona d'esbarjo molt entretinguda.

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  mongeta tendre amb patata bullida, hamburguesa de pollastre a la plaxa amb amanida de tomàquet i pastanaga ratllada. I, de postres, fruita (avui, poma).Tot molt sa i molt bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada