dijous, 27 de març del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem mirat el llibre viatger i la Lua ens ha intentat explicar en imatges i amb les seves paraules què va fer amb en Patufet a casa seva durant el cap de setmana. Ens ha agradat molt com la Lua ens ha cantat el Patim, patam, patum! També hem tornat a mirar les fotografies de les nostres famílies, i avui els plors encara es repetien en alguns dels petits en veure al papa i a la mama...

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Hem fet una sessió de joc heurístic! Recordeu que el joc heurístic és un joc de descoberta que oferim als infants per a desenvolupar capacitats motrius, lògico-matemàtiques, d'exploració i coneixement de diferents objectes i la combinació entre aquests. (Teniu publicat un monogràfic que recull les idees principals de com es treballa aquesta activitat dins l'aula). Els petits han passat una bona estona ben entretinguts probant de posar i treure objectes de dins els recipients.

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem fet una nova sessió d'anglès! Avui hem après ha expressar verbalment el nom de diferents emocions: trist, content, enfadat, sorprès ( sad, happy, angry, surprised), a través del joc d'un dau que ens marcava la cara que havíem d'expressar. Cada nen ha posat la cara que li ha tocat i ha dit correctament el nom de l'emoció!!!! Qué bé ho hem fet. La Tati ha estat molt contenta amb tots els petits. I, a més, com en cada sessió d'anglès, hem cantat les nostres cançons habituals que els vostres fills/es ja coneixen molt bé.
Podeu trobar algunes de les cançons que cantem en el següent enllaç:

https://www.angles365.com/classroom/songsci03.htm

-Hellow, Clap your hands, Old Mac Donald Had a Farm...

I a més...

Goodmorning  ( https://www.youtube.com/watch?v=U9Q7Y3t4m3g )
If you happy ( https://www.youtube.com/watch?v=nUeS6gabSkE)
You are my sunshine ( https://www.youtube.com/watch?v=OnqhP-ZayOU)
Goodbye ( https://www.youtube.com/watch?v=Xcws7UWWDEs )


Avui hem tingut una mala notícia. Hem volgut sortir al pati però...Ostres, ens hem recordat que ahir va ploure i estava tot mullat!! Així que no hem pogut sortir al pati i hem fet l'esbarjo a l'aula. A veure si aquesta tarda ja està sec i podem sortir una estoneta. Que ens encanta el nostre pati!

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Sopa de brou amb estrelletes i Cap de Llom al forn amb patates chips. I de postres, fruita (avui, meló fresquet).Mmmmmmmmmmmmm, boníssim!

I per berenar...

Pa amb xocolata


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada