divendres, 16 de maig del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui, a l'aula dels Patufets...

Hem fet sessió de música. Hem ambientat l'aula, l'hem posat a les fosques i hem engegat les llanternes. En un ambient relaxat hem cantat cançons de diferents animals marins: el peix, peixet, el dofí, les balenes, la tortuga, etc.
Aquest cap de setmana s'emporta el llibre viatger i en Patufet a casa, la Paula.

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Ha vingut la Tati a fer sessió d'anglès. Ens ha parlat dels "sea animals". Ens ha dut unes targes on hi apareixien diferents animals dels mar. I hem estat aprenent el nom de cada animal ( The dolphin, the whale, the sharck, the fish, the octopus, the jellyfish, the crab and the seahorse) i ens ha explicat qui és cadascún d'ells. I hem cantat aquestes cançonetes:
https://www.youtube.com/watch?v=6Fb1Xv9mZl4 (underwater song, and The sea)
https://www.youtube.com/watch?v=MWUMVM9wBtY

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem ambientat l'aula amb música relaxant i hem fet bombolles de sabó. Els nens i les nenes es movien per l'aula saltant intentant atrapar les bombolles, i després les han fet esclatar. Ha estat molt divertit. Després alguns nens han intentat fer bombolles tot bufant!


Avui per dinar...

Hem menjat: crema de carbassa, patat i pastanaga, delícies de mar amb enciam i olives. I de postres... pinya en almívar. Mmmmmmm, boníssim tot!




I per berenar...

Macedònia de fruites amb galetes

Que tingueu molt bon cap de Setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada