dimecres, 29 d’octubre de 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem fet sessió de música amb l'Elisabet, Tot i que erem molt poquets a l'aula, ja que tenim a la majoria dels companys malalts, ens ho hem passat molt bé! Hem cantat totes les cançons que hem après al llarg d'aquesta unitat de programació en relació a la Tardor. Les hem recordat totes i les hem escoltat cantades i acompanyades per el so d'algun instrument (en aquest cas avui hem tocat les cançons amb la flauta de fusta).

Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet experimentació amb magranes, i ha estat molt divertit. Hem vist com era aquesta fruita per dins i per fora i l'hem tastada. Ens ha agradat molt!Avui a l'uala dels Somriures...

Hem fet panellets! Hem mesclat tots els ingredients necessaris: la patata, el sucre i l'atmetlla ratllada i hem fet una massa, la qual hem anat manipulant fins a fer-ne boletes. Ens hem embrutat molt les mans, però ha estat molt divertit! Alguns ens hem llepat els dits!


Avui per dinar...

Menú basal: hem menjat espaguetis amb salsa bolonyesa, bacallà al forn amb mongetes seques, i de postres plàtan.
Menú hipercolesterolemia: espaguetis blancs saltats a la paella amb oli i julivert, bacallà al forn amb amanida, i de postres, plàtan.

Menú Tristurats: verdura amb vedella, i de postres, fruita 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada