dimecres, 5 de novembre del 2014

Els espais familiars al Trenet

Benvolgudes famílies,

Comunicar-vos i informar-vos que aquest mes de novembre posem en marxa els ESPAIS FAMILIARS a la nostra escola.
Dir-vos que els espais familiars que oferirem tindran diferent format:

1. EL CAFÈ TERTÚLIA: Un cop el mes (habitualment serà el primer dimecres de cada mes, de 16 a 17 hores) oferirem a les famílies que ho vulguin la possibilitat de trobar-se en un espai de l'escola per a compartir dubtes, angoixes, experiències amb altres pares i mares, tot fent un cafè. Les tertúlies estaran guiades per la directora de l'escola, i en alguna de les sessions comptarem amb la col·laboració d'algun professional. Les tertúlies tindran un caire informal i col·loquial per tal que sorgeixi el diàleg i l'intercanvi d'experiències i opinions entre els diferents participants. (Inscripció immediata. Places limitades). Trucar a l'escola o enviar un mail a a8069955@xtec.cat


2. LES XERRADES: Les xerrades seran  un cop al trimestre de 17. 00 a 18.30 hores  i estaran dirigides per un professional. Donarem resposta a alguns dels temes que més us poden preocupar o angoixar. (anirem informant degudament)

3. ELS TALLERS EN FAMÍLIA: oferirem sessions setmanals per a que pogueu participar vosaltres junt amb els vostres fills en diferents tallers de manualitats, música, contes, dansa, etc. (anirem informant degudament quan tindran inici).

Així doncs, us oferim una proposta d'espais familiars oberta a totes les famílies del municipi, per tal d'afavorir el vincle amb els vostres fills i respondre a molts dels dubtes i preocupacions que us poden sorgir en el camí d'educar-los.

Primerament iniciarem els CAFÈS TERTÚLIA. A continuació us en penjem la publicitat al respecte. La primera sessió de Cafè Tertúlia serà el proper dimecres, 12 de Novembre a les 16 hores.

Hi esperem la vostra participació!!! Animeu-vos-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada