dimecres, 5 de novembre del 2014

Unitat de Programació: Com Sona?

                                         
       
Benvolgudes famílies!

Us informem que al llarg d'aquest mes de novembre iniciem una nova unitat de programació: Com sona? En motiu de la Festa de Sant Cecília (Patrona de la Música), dediquem aquesta unitat de programació a endinsar més als infants en el meravellós món de la música!
Farem audicions, coneixerem alguns instruments, en construirem alguns, escoltarem sons, ... I gaudirem d'un espectacle musical en directe gràcies a la col·laboració dels mestres de l'Escola Municipal de Música d'aquí Sant Andreu de la Barca que ens vindràn a fer un petit concert de baix, saxo i bateria.

A part de totes aquestes activitats que hem programat, us volem demanar la vostra participació, si fós possible...

Busquem... pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, cosins, cosines, amics o amigues que sàpiguen tocar algun instrument de música (la guitarra, el violí, la flauta travessera, les castanyoles, el tambor, la gralla, etc.). Qualsevol instrument! Per poder venir a l'escola a fer una petita demostració davant els nens/es. 
Tots aquells que hi pogueu estar interessats o coneixeu algú que podria estar-hi, feu-ho saber a les educadores o bé a la direcció de l'escola, per tal d'organitzar-nos.


Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada